WHC steunt SVU Utrecht

december 23, 2016 Erol No comments exist

WHC steunt Skeeler- en Schaatsvereniging Utrecht
(SVU)

 Specialistisch adviesbureau WHC is de komende jaren de hoofdsponsor van Schaats- en Skeelervereniging Utrecht (SVU). De vereniging, aangesloten bij de KNSB, is 3 oktober 1967 opgericht, en bestaat nu dus bijna 50 jaar. Als gezonde stimulans in het leven van de jeugd en volwassenen werkt WHC samen met de vereniging aan de promotie en bekendheid van onze nationale sport. Een sport waar we trots op zijn.

Met inmiddels meer dan 700 leden, telt de vereniging zes disciplines: Jeugdschaatsen, Trimschaatsen, Langebaan, Marathon, Shorttrack en Skaten/Skeeleren.

 

7 december 2016 was het zover, de nieuwe clubkleding voor de vereniging werd ludiek geïntroduceerd met niemand minder dan zangeres en actrice Marlijn Weerdenburg. In haar wereld is sport onontbeerlijk. Om goed te kunnen presteren is een goede mentale en lichamelijke conditie en gezondheid vereist. Een gezonde levensstijl draagt bij aan persoonlijke en maatschappelijke positiviteit.

 

Vind je het fijn om te sporten en vooral dynamisch voor jezelf en/of in groepsverband actief te zijn, kom dan gerust eens kijken of vraag een van de leden om informatie.

 

Een sportieve groet,
Erol Aksoy

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *